Επιστροφές και αλλαγές

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας το κατάστημα μας, σας προτείνει να προσέχετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων.

Οτιδήποτε αγοράζετε από το κατάστημα μας southhouston.gr έχετε το δικαίωμα επιστροφής / υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που κάνετε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος southhouston.gr μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αρκεί να μας καλέσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +30 2831 053293, και εντός δεκατεσσάρων 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του αρίστη κατάσταση, σφραγισμένο, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να επιστραφούν τα απαραίτητα παραστατικά (απόδειξη, τιμολόγια) που συνοδεύουν τα προϊόντα. Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος ή ελλαττωματικό προϊόν, στα οποία οφείλεται το κατάστημα μας ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την μέρα παραλαβής των προϊόντων, κατόπιν επικοινωνίας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +30 2831 053293.

Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει σε εμάς τα προϊόντα στην αρχική τους αρίστη κατάσταση, σφραγισμένα, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να επιστραφούν τα απαραίτητα παραστατικά (απόδειξη, τιμολόγιο) που συνόδευαν τα προϊόντα.

Τα έξοδα αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν το κατάστημά μας.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής χρήματων ή ανταλλαγή προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο +30 2831 053293 ή να μας στείλετε email στο info@southhouston.gr